وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

احتمال رد شدن بودجه ۱۴۰۰

احتمال رد شدن بودجه ۱۴۰۰ عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گقت: بودجه ۱۴۰۰ تامین کننده نیازهای اصلی و اساسی مردم نیست و احتمال دارد در کمیسیون تلفیق رای نیاورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ابراهیم عزیزی در تشریح اشکالات بودجه ۱۴۰۰ گفت: ایراد نخست بودجه این است که تکیه قابل توجهی به نفت دارد در حالی که قرار بود در برنامه ششم توسعه تکیه به نفت در بودجه سالانه به حداقل برسد.

 

رئیس مجمع نمایندگان فارس اضافه کرد: دولت در بودجه سال آینده فروش روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز را پیش بینی کرده که با این حساب بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد کسری بودجه خواهیم داشت.

 

عزیزی افزود: این بودجه تورم زا است و نمی‌تواند منطبق بر نیازهای واقعی کشور باشد چراکه متأسفانه فاقد یک نگاه هوشمندانه به سایر منابع درآمدی است و فراتر مالیاتی در آن بسیار دیده می‌شود.

 

نماینده شیراز و زرقان در مجلس خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۰ تکیه بر منابع پایدار انجام نشده و بررسی همه جانبه آن نشان می‌دهد بودجه‌ای که بتواند در شرایط تحریم جهت رفع نیازهای اقتصادی و معیشتی مردم مؤثر واقع شود، نیست.

 

او همچنین گفت: بخش قابل ملاحظه‌ای از بودجه نیز بر فروش اموال و دارایی‌های دولت پیش بینی شده که احتمال تحقق نیافتن آن وجود دارد و وقتی منابع و مصارف را کنار هم می‌گذاریم، هم خوانی نداشته و نشان می‌دهد عملیاتی برنامه ریزی نشده است.

 

عزیزی افزود: به همین دلایل احتمال می‌دهیم که لایحه بودجه دولت نتواند همه اهداف را در سال ۱۴۰۰ محقق کند لذا باید در مجلس به آن یک نگاه جامع شود.

 

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه بودجه پیشنهادی دولت احتمال دارد در کمیسیون تلفیق رأی نیاورد، بیان کرد: با این حال در تلاش هستیم تا دولت را متقاعد کنیم یک بودجه جامع‌تر، کامل‌تر و واقعی‌تر را ارائه دهد تا در این مدت باقی مانده با همکاری مجلس مشکلات را به حداقل برسانیم.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار